Állásbörze a megváltozott munkaképességűek számára Nyíregyházán

Tizenkét kiállító több száz állásajánlata várta a megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő munkavállalókat a számukra megrendezett speciális állásbörzén csütörtökön, Nyíregyházán.

A megyei kormányhivatal munkaügyi központja, a mozgáskorlátozottak megyei szervezete, valamint a Start Rehabilitációs Foglalkoztató és Intézményei Nonprofit Kft. által szervezett rendezvény megnyitóján Fülöp Attila család- és esélyteremtési politikáért felelős helyettes államtitkár elmondta: az esemény amellett, hogy összehozza a munkavállalókat és a munkáltatókat, kedvet ad és segít a cégeknek a megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazásában is.

Az országban először megrendezett speciális állásbörzén a Nyíregyházán és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tevékenykedő, többségében megváltozott munkaképességűeket alkalmazó vállalkozások standjaival találkozhattak az érdeklődők: többek közt a Start, a Pro-Team és a Pirehab Kft. standjain szakképesítés nélküli, de középfokú és felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat is vártak a meghirdetett álláshelyekre.A rendezvényen jelen volt a HVDSZ2000 is, ahol hasznos információkkal láták el a munkakerseőket.