Családi Majális a tatabányai Mátyás-kúton

Mi lehetne szívet melengetőbb, mint egy gyönyörű tavaszi nap a szabadban, főként, ha olyan emberekkel töltjük azt, akik közel állnak hozzánk? Egy összetartó csapat, családias környezet, némi humor, jókedv, no és persze a  festőien gyönyörű táj ölelésében – egészen egyszerű, mégis tökéletes összetevői egy igazán hangulatos napnak. Ilyen, és ehhez hasonló élményekben volt része mindenkinek, aki részt vett május elsején a HVDSZ 2000  - Helyiipari-és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezetének Komárom-Esztergom Megyei Képviselete által szervezett Családi Napon.

Az egész napos program keretében a szakszervezeti tagok, és egyéb céges munkavállalók látogattak el a  vidám hangulatú  majálisra, ahol  fő szerepet kaptak a gyermek programok. Volt róka vadászat, sport vetélkedő, kötélhúzás, logikai és ügyességi játék.  A felnőttek számára tesztekkel készültek,  a helyes megfejtők között ajándék tárgyakat osztottak ki.  A csúcspontot mégis a kötélhúzás jelentette, ahol már a szülőké volt a főszerep.

Nagy örömünkre szolgált, hogy lehetőségünk adódott megszervezni ezt a családi napot” – mondja ifj. Kiss Ernő, a HVDSZ megyei képviselője - Igazi gyönyörű tavaszi  időben látogattunk el a tatabányai Mátyás-kútra, amely a kevés forrásának egyike.Vértes

A friss erdei levegő mindenki számára meghozta az étvágyat, a menü a helyben főzött bográcsgulyást jelentette, amely mindenki számára ízletesre sikeredett.

A napot a tombola zárta, ahol a fődíj egy családi belépő volt a helyi élményfürdőbe és további értékes nyeremények.  A rendezvényen közel 120 fő volt jelen. Ismét bebizonyosodott, hogy  a   friss levegő és a gyönyörű környezet csodát tesz.   Mindezeknek hála telt gyomorral és elégedetten, bár kissé talán fáradtan indultak haza.  Egy remekül eltöltött nap élményével búcsúzhatott mindenki, épp úgy a résztvevők, mint maguk a szervezők is:
„A  friss élményeket hallgatva jó érzéssel töltött el, hogy mindenki megelégedésére sikerült eltölteni ezt a napot, és a jövőben a szakszervezeten kívüliek is csatlakoznak hozzánk, hogy részt vehessenek a csapatunk szórakozásában és munkájában is.”