Családi sportnap a Közép-dunántúli Primernél

Családi sportnap a Közép-dunántúli Primernél
 
Az ajkai távhőszolgáltatók szakszervezete júliusban családi sportnapot rendezett, amelyre nem csak a szakszervezeti tagok jöhettek el, hanem a cég dolgozói, családtagjai is.
A rendezvényre az Ajka Kristály pályán került sor. A terület lehetőséget adott több sportág kipróbálására is. A kiérkezők először az íjászattal ismerkedhettek meg. 
A Devecseri Sportegyesület tagjai bemutatót tartottak. Ezt követően a résztvevők is kipróbálhatták a sportágat, amihez igen nagy erőkifejtés párosul. Íj kihúzása, kitartása majd a pontos célzás. 
A szabadban lehetett focizni, csocsózni, ostort csattogtatni, dartsozni, tollasozni. A teremben a pingpongozás szerelmesei is hódolhattak szenvedélyüknek. 
Itt található egy korszerű tekepálya is, amely nagyon sok versenynek ad helyet.  
 
A kellemes hangulatot a Primer szakszervezeti titkára, Kárer László zenekara biztosította, s lehetőséget adtak a dolgozóknak zenei hajlamaik kiélésében, mint éneklés, dobolás, gitározás. 
S ha már kellemesen elfáradt mindenki a fák árnyékában lehetett megpihenni, a hűtőkben mindenki talált magának hideg innivalót, az éhség csillapítására pedig kedvükre sütögethettek kolbászt, virslit, szalonnát. 
 
A rendezvényre meghívást kaptak Fehér János és családja valamint, a cég korábbi dolgozói, már nyugdíjas tagjai.
 
A résztvevők jól érezték magukat, jövőre találkozunk!
 
Képeket itt tekinthetők meg!
 
 
Kiss Ernő