HVDSZ 2000 Észak-Alföldi Régió - TAGTOBORZÓ CSALÁDI NAP -

HVDSZ 2000  Észak-Alföldi Régió 

- TAGTOBORZÓ CSALÁDI NAP -

 

 

 

2013. szeptember 28-án (szombaton) került megrendezésre a HVDSZ 2000 Tagtoborzó Családi nap a Hajdúböszörményi CASTRUM Termálkempingben.

 

E gyönyörű őszi napon megrendezendő rendezvény célja az volt, hogy az érdekkörünkbe tartozó munkavállalók kötetlen beszélgetések formájában megismerhessék egymást és bepillantást nyerjenek az érdekképviseleti tevékenységünk lehetőségeibe.

 

Örömmel tapasztaltuk, hogy az egész napos és nagyszabású rendezvényen 600 főt meghaladó résztvevő gyűlt össze, melynek jelentős számát a gyermekek 1/4-e tette ki. 

 

A rendezvény keretei között természetesen gondoltunk az egészségre, a jogsegélyszolgálatra és munkaügyi tanácsadásra, amit Dr. Timkó Zoltán Ügyvéd Úr  látott el, továbbá kellő odafigyeléssel gondoskodtunk  ugyancsak a gyermekek szórakoztatásáról is. Ebből kifolyólag volt egészségügyi állapotfelmérés és tanácsadás a Vöröskereszt által, melyen csaknem 100 embert szűrtek, s sajnos e 100 ember 2/3-ának sürgős orvosi felülvizsgálatot javasoltak. A programokban szerepelt még családi vetélkedő, valamint tánc és zenés gyermekműsorok, látványsütés, arcfestés, ugrálóvár mely igen nagy népszerűségnek örvendett a csemeték körében. A nap folyamán a sakk- szimultán versenyen, folyamatosan, közel 50 játékos mérhette össze sakktudását Máté Balázs FIDE mesterjelöltjével, ki nem talált legyőzőre.

 

A nagy volumenű kreatív programok mellett minden résztvevőt egy tál babgulyással vendégeltünk meg.

 

 Végül, de nem utolsó sorban, a családi vetélkedő győztese egy 1 hetes beutalót nyert Bükkszékre, illetőleg igen sokan éltek a 13+1-es mozgalmi Totó kitöltésének lehetőségével, melynek legsikeresebb kitöltői ajándékcsomagban részesültek, amelyeket Molnár Judit a HVDSZ 2000 Alelnöke adott át a díjazottaknak. Ezenfelül, a Hajdúböszörményi Televízió Szerkesztősége interjút készített az egész napos műsorról, melyről külön felvételt is készített.

 

Befejezésül, mélyen tisztelendő elismerés ért bennünket, azzal, hogy a családi napon megtisztelt jelenlétével Kovács Attila a Hajdúböszörményi Önkormányzat Képviselője, Gulya Mátyás a Hajdúböszörmény Holding Igazgatótanács Elnöke, valamint Becker György PIREHAB Vezérigazgatója is.

 A cikkhez tartozó képeket ide kattintva láthatod!!

 

Debrecen, 2013. szeptember 30.