HVDSZ2000 Nyir-Gestum alapszervezeti majális

HVDSZ2000 Nyir-Gestum alapszervezetének beszámolója
 
A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre került a Nyír-Gestum Kft. céges majálisa. Mivel nálunk elég sok női, és mondhatni fiatal dolgozó van, így érthető volt, hogy valamilyen hasonló vicces programokkal készültem. A dolgozók egy része tavalyhoz hasonlóan vicces előadás tartottak a rész vevőknek (Parasztlédik az M3-ason című előadásukban).Természetesen az idő is nagyon kedvező volt számunkra. Rengeteg feladatot találtam ki. Nálunk azt természetes, hogy főnökünk Erzsike néni mindig ajánl fel nyereményeket a tombolán. A tombolát pedig csak úgy nyerheted meg, ha részt veszel valamilyen játékban. Indulásért 1 tombolát, nyerés esetén 3 tombolát kapott a részt vevő. Többek között volt nálunk Páros lábbal összekötött futó verseny, volt zsákba ugrásunk, volt liszt fújó versenyünk, volt vizes lufi dobáló versenyünk. Volt ezeken túl menően aktivity (dolgozókat kellett felismerni), volt fánk evő versenyünk, volt ivólé ivó versenyünk (felnőtteknek bekentem a pohár száját csípős paprikával), volt tojás dobáló versenyünk(természetesen főtlen tojás), volt még kötélhúzó versenyünk, volt szónoki vers írása verseny (főnökünket kellett dicsérni). Nem maradt ki a szokásos nyers tojás fújó versenyünk sem(természetesen a főnökünk főtt tojást kapott).
A játékban nem vevő résztvevők segédkeztek a főzésben. Babgulyás főtt az üstünkben, és hozzá természetesen a ki nem hagyható szalagos fánk volt. 

Egyöntetüleg elmondták a részvevők, hogy nagyon nagyon jól érezték magukat, (ez a képeken is látszik), és természetesen a folytatás jövőre is garantált.

Képeket itt találtok