Jól Szerepelt a Focicsapatunk!

Hatalmas előrelépést jelentett az idei év a HVDSZ lelkes focicsapatának, akik a tavalyi helyezésükhöz képest hét helyet léptek előre, s csupán egy hellyel csúsztak le a dobogóról. Habár a feljutók listájára ezúttal nem került be a csapat, csüggedni nincs okuk, hiszen igen szép eredményeket tudhatnak maguk mögött az ez évi szezonban is. 
"Büszkén jelenthetem sikerült egy olyan közösséget verbuválni a fiúkból, ami hosszútávon sikeres "sportvonal" lehet a HVDSZ életében, akár KEM megyében, akár országos, nemzetközi tornákon is." Ezekkel a szavakkal jellemezte az akkor még HVDSZ Vörös Ördögök nevet viselő csapatát kapitánya. Az összetartás, ami már a 2012-es szezonban is a csapat egyik legnagyobb erénye volt az elmúlt évben csak tovább erősödött, s vezette a fiúkat a sikerekkel kikövezett úton. Egy év, új játékosok, hét behozott helyezés, és mérhetetlen sok közös élmény. Ezzel a csodálatos eredménnyel zárhatják a 2013-as évet, és nyithatják az újat a HVDSZ – Köménymag csapat tagjai, Bauer György, Récsei Richárd, Mizerák Attila, Szabó Roland, Takács Máté, Mérten Tamás, Mezei László, Zöld Márk, Szabó Milán, Horn László és Kempf Sándor. , valamint a szponzor képviseletében Kiss Ernő. 
A mostani teljesítményével tehát maximálisan felülírta a tavalyi év kissé talán csalódottan megélt zárását a csapat, s újult erővel vágnak neki az újévnek, amely során ismét sikerekben reménykedhetnek. Olyan teljesítmények vannak mögöttük, mint hogy a csapat sima győzelmet aratott a BadBoys és a Bagett’s felett 6:0, 6:2-es eredményekkel, vagy az ugyancsak rangadó a Dinox-H  ellen vívott csata, mely során a szoros első félidőt követően (1:1), ellenfelüket, ha nehezen is, de sikerült megtörni, így a mérkőzés lefújása pillanatában 4:1-es eredmény állt a jegyzőkönyvben. Sorolhatnánk még a sikereket, de az év végének közeledtével ideje inkább előre tekinteni, és még ennél is magasabbra vágyni. Cél a dobogó, és ezzel együtt az előrébb jutás. Harc és verejték - ezt fogadják meg a HVDSZ Kömény legények, akik az idei évben is számítanak a vezetőség segítségére.
A csapat üzenete: „Idén ugyanilyen elszántsággal szeretnénk küzdeni a pályán és feljutni a másodosztályba.”