SZB titkári köszönő levél !

SZB titkári köszönő levél!

 2014. május 17-én, immár második alkalommal került megrendezésre a Szegedi Dózsa György Általános Iskolában a Családi Nap. Bemelegítésként a nap egy közös tornával indult, melyet különböző programok követtek.Kézilabdaedzést tartottak a Pick Szeged utánpótlásának edzői, a SZEDEÁK játékosaival kosárlabda versenyt szerveztek, sétálhattak Vajda Attilával, táncbemutatók és kézműves foglalkozásokon vehettek részt az iskola tanulói és családtagjaik.

A rendezvény egyik fő támogatója a HVDSZ 2000, akinek a fődíjat, egy 1 hetes üdülést és másapró meglepetést is köszönhettünk. Farkas Zsuzsanna a HVDSZ 2000 Dél-alföldi régióvezetője személyesen köszöntötte a jelenlévőket, elmondta, hogy a Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezetének megtiszteltetés a rendezvényen való részvétel, és reméli, hogy a jövőben ez hagyománnyá fog válni. Dr. Boróczky Barbara a családi nap egyik fő szervezője, totó kitöltésért cserébe, a HVDSZ 2000 színeiben pompázó lufikkal, tollakkal és cukorkákkal kedveskedett a gyerekeknek.

A fődíjat a rózsaszín 89 es tombola jelezte, amelynek tulajdonosa sokáig kerestette magát. Az iskola Igazgató Asszonyának kezében bújt meg a nyeremény, aki egy újabb tombolahúzást kezdeményezett. A fődíjat végül egy kisdiák nyerte meg, aki 101 db tombolát vásárolt. A pedagógusok, a szülők és a támogatók összefogásának és munkájának köszönhetően egy nagyon színvonalas, tartalmas napon vehettek részt az érdeklődő diákok és családtagjaik!

Sok sikert a jövőben HVDSZ 2000!

Gratulálok, mert ismét tettek egy lépést a fiatalok felé!

Képeket ide kattintva nézhetitek meg.