HVDSZ 2000 Ifjúsági találkozó 2015

HVDSZ 2000 Ifjúsági Találkozó 2015.

2015. október 2-4.

 

Ismét eltelt egy év… ismét találkoztunk a fiatalokkal.

Október első hétvégéjén a HVDSZ fiataljai ismét összejöttek Velencén. Az idő kegyes volt hozzánk, az októberi napsütésnél a jó hangulat és a remek csapat okozott nagyobb boldogságot a szervezőknek.

Pénteken kora délután a sajtó is meglátogatta a helyszínt, ahol Demeter Dóra ifjúsági tagozatvezető adott pár perces interjút az M1 riporterének, aki arról kérdezett, miért fontos a fiatalok számára a szakszervezet, mi a rendezvénycélja.

Délután 6-kor már a résztvevők nagy része a helyszínen volt, akik a vacsora után elfoglalták helyeiket a "random-csapatukban", 4 állomásos csapatépítésben vettek részt, ahol összesen 8 feladatban mérettettek meg egymással.

A szombat a reggelit követően elnöki köszöntővel és előadásokkal indult. A profi szakemberek szavait mindenki itta a délelőtt folyamán, akik a sikeres önéletrajzról és motivációs levélről, az internetes kommunikáció veszélyeiről, állásinterjús helyzetgyakorlatokról láthattak előadást, helyzetgyakorlatot, de megismerkedhettek fiataljaink a vállalkozóvá válásról is. Délután az előző napi csapatok kvíz-versenyen vettek részt, ahol az általános műveltségen túl a HVDSZ-szel kapcsolatos kérdések is felmerültek.

A szombati nap főzőversennyel folytatódott, ahol egyedi megoldások születtek a pörköltfőzésre: volt aki krumplival, volt aki tüzesen, volt aki brutál szafttal képzelte el a bogrács tartalmát, de a nyertes végül egy káposztás étel lett.

Szombat este egy bulival zártuk a programot, majd másnap jó emlékekkel, a viszontlátás reményében mindenkit útjára engedtünk.

Ezúton is köszönjük a résztvevőknek, hogy a vendégeink voltak, a HVDSZ 2000 vezetőségének, hogy támogatták a rendezvényt, az előadóknak a frenetikus csapatépítő játékokat és a színvonalas előadásokat, az utolsó pillanatban beugróknak a mentést, a helyszínnek a türelmet, és végül, de semmiképp sem utolsó sorban a főszervezőknek: Kincses Brigi, Kiss Ernő, Miklós Attila, Farkas Zsuzsi, Busák Tomi És nem utolsó sorban Demeter Dóri

Képeket a galériánkban vagy a facebook oldalunkon láthatjátok.