Szolgáltatások

A munkaszerződés megkötésétől, a munkaviszony megszűnéséig minden fázisban segítséget nyújtunk a munkavállalóknak eligazodni a munkajog világában. Vitás kérdésekben képviseljük munkavállalóink érdekeit, munkaügyi perekben felkészült jogászokkal állunk tagjaink mellé.

A JOGPONT Hálózat Magyarország hét régiójában térítésmentes csak a tagoknak nyújt jogi segítséget, térítés ellenében a munkavállalóknak, kis- és középvállalkozásoknak munkajog, cégjog és társadalombiztosítás területén.

http://jogpont.hu

http://www.jogpontplusz.hu

 

A szakszervezeti tagdíj ellenében minden tagununk munkavállalói gondatlan károkozás esetére felelősségbiztosítással rendelkezik.

A munkavállalói felelősségbiztosítás kárbejelentőlap mellett szükséges csatolni a casco nyilatkozatot, a káreseménnyel kapcsolatos munkáltatói határozatot és/vagy a fizetési felszólítást.

A Signal Biztosító Zrt.-vel kötött megállapodás szerint tagjaink kedvezményeket vehetnek igénybe egyéb biztosítási tételek esetében is.

Az ország négy pontján – Balatonszéplakon, Bükfürdőn, Bükkszéken és Fadd-Domboriban – biztosítunk tagjaink számára kedvezményes áron üdülési lehetőséget. Érdeklődni lehet Kincses Brigitta központi munkatársnál Tel.:06-70-466-3352, 06-1-2228959, E-mail: kozpont@hvdsz2000.eu

A HVDSZ 2000 tagjai számára rendelkezésre áll a Gránit Bank ingyenes       bankszámlája, valamint kedvezményes konstrukciójú egyéb szolgáltatásai.   

 

Az MASZSZ Vodafone-nal kötött szerződése alapján a HVDSZ 2000 tagjai is kedvezményes készülékvásárlással, alacsony tarifákkal, flottán belüli ingyenes beszélgeté

További információ:

 
A HVDSZ 2000-hez tartozó alapszervezetek tagjai számára szociális rászorultsági alapon segélyt nyújthatnak az alapítvány szolgáltatásain keresztül gondjaik enyhítésére.

 

Adód 1% -val kérlek támogasd alapítványünk működését adószámunk 19673862-1-42. Segíts, hogy segíthessünk!

 

Vásárláskor a Praktiker Áruházak tagjaink új EDC kártyáit a régi tagkártyák mellett azonosító igazolványként elfogadják!

 

 

A tagjaink az idei évtől rendelkeznek a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) tagkártyájával. A tagkártyával kapcsolatban kedvezményeket az alábbi csatolt állományokban találhatja: