Szolgáltatások

A munkaszerződés megkötésétől, a munkaviszony megszűnéséig minden fázisban segítséget nyújtunk a munkavállalóknak eligazodni a munkajog világában. Vitás kérdésekben képviseljük munkavállalóink érdekeit, munkaügyi perekben felkészült jogászokkal állunk tagjaink mellé.

A JOGPONT Hálózat Magyarország hét régiójában térítésmentes csak a tagoknak nyújt jogi segítséget, térítés ellenében a munkavállalóknak, kis- és középvállalkozásoknak munkajog, cégjog és társadalombiztosítás területén.

http://jogpont.hu

http://www.jogpontplusz.hu

 

A szakszervezeti tagdíj ellenében minden tagununk munkavállalói gondatlan károkozás esetére felelősségbiztosítással rendelkezik.

A munkavállalói felelősségbiztosítás kárbejelentőlap mellett szükséges csatolni a casco nyilatkozatot, a káreseménnyel kapcsolatos munkáltatói határozatot és/vagy a fizetési felszólítást.

A Signal Biztosító Zrt.-vel kötött megállapodás szerint tagjaink kedvezményeket vehetnek igénybe egyéb biztosítási tételek esetében is.

Az ország négy pontján – Balatonszéplakon, Bükfürdőn, Bükkszéken és Fadd-Domboriban – biztosítunk tagjaink számára kedvezményes áron üdülési lehetőséget. Érdeklődni lehet Kincses Brigitta központi munkatársnál Tel.:06-70-466-3352, 06-1-2228959, E-mail: udules@hvdsz2000.eu

 

Képek az alábbi linkeken keresztül érhetők el:

Balatonszéplak

Bükfürdő

Bükkszék

A Gránit Bank lakossági számlacsomagjai piacvezető feltételekkel nyithatók akár online is, személyes banki ügyintézés nélkül. Az alapszervezetek szintén  kedvező feltételekkel nyithatnak bankszámlát.

Részletekért és teljeskörű tájékoztatásért a bank ügyfélszolgálata rendelkezésre áll. A bank 0-24 órás telefonos ügyfélszolgálata a +36 1 510 0527-es telefonszámon érhető el, a honlapjukon keresztül videóhívás is kezdeményezhető. 

https://granitbank.hu/kapcsolat/

Az MASZSZ Vodafone-nal kötött szerződése alapján a HVDSZ 2000 tagjai is kedvezményes készülékvásárlással, alacsony tarifákkal, flottán belüli ingyenes beszélgeté

További információ:

 

 

A HVDSZ 2000-hez tartozó alapszervezetek tagjai számára szociális rászorultsági alapon segélyt nyújthatnak az alapítvány szolgáltatásain keresztül gondjaik enyhítésére.

Adód 1%-val kérlek támogasd alapítványünk működését adószámunk 19673862-1-42. Segíts, hogy segíthessünk! 

TIDOSZ Tagság Támogatásáért Alapítvány számlaszáma: 11706016-20725341

Levelezési cím: 1141 Budapest, Cinkotai út 97/a.

Email cím: tidosztagsagalapitvany@gmail.com

Vásárláskor a Praktiker Áruházak tagjaink új EDC kártyáit a régi tagkártyák mellett azonosító igazolványként elfogadják!

 

 

A tagjaink rendelkeznek a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) tagkártyájával, az elfogadó helyek listája folyamatosan bővül, legutóbb 2022. január 1-től 950 hellyel.

 

Az elfogadóhelyek az alábbi linken keresztül tekinthetők meg, a szakszervezeti tagkártyával a klasszik kedvezmények vehetők igénybe:

https://www.bercode.com/shopfinder