Nyugdíjas búcsúztató Csurgón

Tóth Andorné (Marika) 2018.11.14-én csatlakozott a Kézmű csurgói vegyes üzemének csapatához több kollégánkkal együtt, és 2018. december 01. napjától lett szakszervezeti csoportunk tagja.

Emléklap

 

Ahogy én láttam, mindig mosollyal, megértéssel és segítőkészen fordult kollégái felé. Szakszervezeti munkánkat is érdeklődéssel követte, ötleteivel segítette, és ha szükségét érezte, bizalommal fordult hozzánk.

Szorgalmát, és kitartását ezúton és köszönjük, és kívánjuk, hogy az aktív pihenéssel töltött mindennapokban jó szívvel gondoljon vissza az együtt töltött két és fél évre!

Marikától 2021.06.09-én, szerdán búcsúztunk, a jókívánságok mellett egy tartalmas ajándékkosárba elrejtett, kézzel festett csatos üveggel, melybe finomságok is kerülhetnek, egy zöld színben pompázó cserepes virággal, ami reméljük sokáig  lesz majd lakásának dísze, és egy faliórával, ami - ahogy azt üzemvezetőnktől megtudhattuk, azt a célt szolgálja, hogy Marika, a segítségével jobban beoszthassa azt az időt, amit a továbbiakban nélkülünk kell töltenie..., de rendezvényeinkre továbbra is szeretettel várjuk, és kívánunk neki Boldog Nyugdíjas Éveket!

A szakszervezet segítségét, és a búcsúztatáshoz nyújtott támogatást ezúton is köszönöm, a teljes munkavállalói kollektíva nevében!

 

Üdvözlettel:

dr. Varjú Anita

Szakszervezeti Bizalmi

Csurgó Telephely

 

 

László Lehelné

SZÉT - Titkár