Országos Értekezlet 2016

HVDSZ 2000 ORSZÁGOS ÉRTEKEZLET

Idén május 25-én került megrendezésre a HVDSZ 2000 Országos értekezlete. A küldöttekre a nap elején sok feladat várt. Többek között a 2015-évi beszámoló elfogadás  a 2016 évi terv elfogadás , gazdasági felügyelő és ellenőrző bizottsági tag megválasztása és a HVDSZ 2000 alapszabályának módosítása.

A munka mellet a már hagyománnyá vált Seprényi Sándor díj átadására is sor került. A HVDSZ 2000 Régióvezetők Tanácsa a szakszervezeti tisztségviselők munkájának erkölcsi és anyagi elismerésére 2014. augusztus 7−én megalapította a "HVDSZ 2000 Seprényi Sándor Díj"−at. A "HVDSZ 2000 Seprényi Sándor Díj"  –t a Régióvezetők Tanácsa Seprényi Sándorról nevezte el. A "HVDSZ 2000 Seprényi Sándor Díj" adományozható annak, aki a HVDSZ 2000 szakszervezeti tisztségviselőjeként a munkavállalók érdekképviseletének és érdekvédelme terén kivételesen magas színvonalú, példaértékű, és a munkavállalók által elismert eredményt ért el.
 "HVDSZ 2000 Seprényi Sándor Díj"-ra érdemes az a szakszervezeti tisztségviselő is, akinek példamutató munkája nyomán jelentős számban léptek be a munkavállalók a HVDSZ 2000 Szakszervezetbe, vagy sikerült olyan munkáltatónál kollektív szerződést kötni, ahol eddig elzárkóztak ettől.
Kimagasló szakszervezeti munkaként értékelhető a munkáltatóval vagy munkáltatókkal, más szakszervezettekkel és civil szervezetekkel kialakított eredményes kapcsolatok, melynek következtében a szakszervezeti tisztségviselő működési területén öregbítette a HVDSZ 2000 jó hírnevét.

Idei évben a díjat Rózsa Gyula a HVDSZ 2000 Főkert Alapszervezeti titkára nyerte el. Ezúton is köszönjük az áldozatos munkát Rózsa Gyulának.

Bemutatkozó anyagát ide kattintva olvashatjátok el.

A nap képeit itt láthatjátok